Hello!

Napisala sam tri zbirke dramskih tekstova za decu, (dve su objavljene, a nadam se da će uskoro biti i treća) a trenutno radim i na jednom romanu. To me uopšte ne čini ekspertom za pisanje. Zato stalno i učim kako se piše. Pohađam kurseve, pratim sajtove koji se bave kreativnim pisanjem, čitam tekstove i knjige na tu temu, pratim blogove.

Jednom rečju – učim.

Sve što naučim pokušaću da vam približim na ovom sajtu. Jednom nedeljno, svakog ponedeljka objaviću po jedan tekst na temu kreativnog pisanja.

U sledećih pet postova dobićete globalan uvid u ono što sam ja naučila dok sam pisala. Zatim ću vam detaljnije pisati kako da vam pisanje postane rutina, na šta treba da obratite pažnju, od čega da se odviknete. Pisaću vam šta sam naučila o likovima, dijalozima, zapletu, mestu i vremenu radnje, kao i gledištu pisca. Zatim ću se posvetiti i uređivanju već napisanog. To je posebna tema, jednako važna kao i samo pisanje. Velikim delom ću se baviti pisanjem za decu, jer to je ono čime se bavim i o čemu najviše čitam i učim.

Nadam se da će vam se svideti i da će vam biti korisno.

Uživajte u učenju! ♥

Kreativno pisanje, Spisateljski saveti

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*